Używamy cookies w celach funkcjonalnych, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z witryny oraz w celu tworzenia anonimowych statystyk serwisu. Jeżeli nie blokujesz plików cookies, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Polityka Prywatności
Jak wyłączyć cookies?
OK
Usuń tę notatkę
Witaj , Wszystkie materiały znajdujące się na stronie mają charakter informacyjny i nie zastępują konsultacji z lekarzem.

Cześć

Cześć wszystkim. 
Mam 20 lat i dziś dowiedziałam się że choruje na bielactwo. 
Jestem bardzo blada z natury a pierwsze plamy zaczęły się pojawiać rok temu.
Mimo że zdawałam sobie sprawę, że może to być bielactwo i nawet pogodziłam się z tym w pewnym stopniu - diagnoza zwaliła mnie z nóg.
Czy tylko mnie zatkało gdy usłyszałam, że jestem chora na NIEULECZALNĄ chorobę ?
Siedzę od kilku dobrych godzin i przeglądam różne informację na ten temat i nie jest mi wcale lepiej. 
Dermatolog zapisał mi wyciąg z jakiegoś dziwnego zioła, którym mam smarować zmiany chorobowe i wystawiać je na działanie promieni słonecznych, każdego dnia przedłużając czas tych hmm zabiegów? Nie bardzo wiem jak odnieść się do tego, że słońce z jednej strony jest moim wrogiem a z drugiej ma mi pomóc ? A co z możliwymi powikłaniami takich zabiegów jak np. skłonność do nowotworów skóry przez takie oto poddawanie tych miejsc promieniom słonecznym? Oprócz tego dostałam jakąś maść, która może a nie musi mi pomóc. Przecież to wszystko się kupy nie trzyma.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Cześć - przez rudymuminek - 06-01-2017, 09:02 PM
RE: Cześć - przez Daniel - 06-04-2017, 09:07 PM
RE: Cześć Wam - przez kumciaki - 06-03-2017, 07:27 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości