07-01-2016, 06:30 PM
szkoda że nie mam zdjęć przed - może dużo nie przybyło i nie wiem czego jest to zasługa ALE na niżej załączonym zdjęciu widzicie moją rękę z bielactwem i na dużej plamie pod palcem wskazującym wyskoczył mi pigment ta plamka poniżej mi się pomniejszyła.
co robię ? od poniedziałku 27.06.2016r czyli uwaga od 5 dni biorę : spirulina +chlorella+acerola ( wszystko w jednym na dole podam dokładnie skład i zdjęcie tabletek i ile biorę ) , beta caroten i zaczęłam się naświetlać lampą 311uvb czy jakoś tak ( kupiona na allegro ) oraz jako, że są upały to jestem narażona na promienie słoneczne. chcę do tego dołączyć miłorząb w formie ginkofaru
ten algi-mix biorę 2 tabletki 3 razy dziennie
beta caroten biorę raz na dzień
i naświetlam się po 50 sekund bo tak wyczytałam tutaj na forum
co robię ? od poniedziałku 27.06.2016r czyli uwaga od 5 dni biorę : spirulina +chlorella+acerola ( wszystko w jednym na dole podam dokładnie skład i zdjęcie tabletek i ile biorę ) , beta caroten i zaczęłam się naświetlać lampą 311uvb czy jakoś tak ( kupiona na allegro ) oraz jako, że są upały to jestem narażona na promienie słoneczne. chcę do tego dołączyć miłorząb w formie ginkofaru
ten algi-mix biorę 2 tabletki 3 razy dziennie
beta caroten biorę raz na dzień
i naświetlam się po 50 sekund bo tak wyczytałam tutaj na forum