Używamy cookies w celach funkcjonalnych, aby ułatwić użytkownikom korzystanie z witryny oraz w celu tworzenia anonimowych statystyk serwisu. Jeżeli nie blokujesz plików cookies, to zgadzasz się na ich używanie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Polityka Prywatności
Jak wyłączyć cookies?
OK
Usuń tę notatkę
Witaj , Wszystkie materiały znajdujące się na stronie mają charakter informacyjny i nie zastępują konsultacji z lekarzem.

Moja tragedia...

Cześć Oczko Bardzo dobrze, że to napisałaś, między innymi po to jest to forum. Nasze życie nie jest idealne...każdy z nas ma jakieś większe zmartwienia. Nam przypadło bielactwo ale patrząc na tą chorobę w perspektywie innych chorób to...mamy szczęście, że to tylko to....plamki i na tym koniec. Naprawdę mamy szczęście w nieszczęściu. Mi również było ciężko psychicznie w lato kiedy inni chodzili w krótkich spodenkach ja w spodniach niestety. Ale powiem Ci, że to najlepszym wyjściem jest akceptacja siebie, bo innych nasza choroba mało interesuje. Nikt się od Ciebie nie odwróci. Serio, też tak myślałem, że będzie ciężko w relacjach międzyludzkich a praktycznie nic się nie zmieniło. Jeśli chodzi o relacje damsko - męskie. Też nie ma problemu przez plamki. Powiem Ci, że póki ty nie widzisz plam inni też ich nie zauważą Oczko Głowa do góry Oczko
Jeśli Masz do mnie jakieś pytania pisz śmiało - odpowiem Oczko

[Obrazek: single-item.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Moja tragedia... - przez Aurelia - 05-15-2016, 06:41 PM
RE: Moja tragedia... - przez Daniel - 05-15-2016, 08:38 PM
RE: Moja tragedia... - przez klaudiatomczok - 05-16-2016, 07:08 AM
RE: Moja tragedia... - przez dawidek18 - 05-19-2016, 12:51 PM
RE: Moja tragedia... - przez JUSTA - 03-10-2017, 08:42 PM
RE: Moja tragedia... - przez Janeczkaa - 11-25-2017, 01:02 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: